Fri frakt & Fria byten

Stronger
By
Nature

Hey, ocean lovers! Strongers new beachwear collection designed for active beach days. We call It Stronger by Nature.

Beskrivelse

Roar Bikini Briefs
ROAR! Stronger's favoritdjurtryck genom tiderna finns nu som badkläder! Det vackra, leopardtrycket återges i Econyl-tyg, så för varje tillverkat plagg blir havet lite renare. Underdelen har en sportig hög skurning och hög midja, vilket ger dig total rörelsefrihet på stranden. Elastiska band med svart logotyp ger detta bikiniset ett sportigt utseende - samtidigt som du diskret kan representera ditt favoritvarumärke. tyget är tillverkat av italiensk Econyl av hög kvalitet, utan risk för att bli genomskinligt. För en perfekt dag på vågorna, oavsett om du väljer att surfa eller att jobba på brännan!

Beachwear returpolicy
När det kommer till badkläder är hygien en väldigt viktig faktor att ta hänsyn till när det kommer till returer och byten. På grund av detta så kommer vår retur- och bytespolicy att justeras för vår kollektion med badkläder.
När man köper en produkt från vår kollektion med badkläder så kommer produkten i en platspåse med en försegling i form av ett klistermärke. Om förseglingen har blivit bruten eller skadats på något sätt så kommer du inte längre att kunna byta eller lämna tillbaka produkten.

Hensyn

Materiale: 78% Recycled polyamide 22% Elastan
Farge: Multi
Varekode: 1111-97
Vaskeråd: 30°C / Ikke bruk skyllemiddel / Må ikke tørkes i maskin

Funksjoner

  • Gjord av återvunnet material
  • Fodrade med tyg
  • Stronger logotyper på elastiska i midjan
  • Digitalprintat tyg
  • Snabbtorkande
  • Flexibelt material

Størrelse/ Fit

Passform: Regular Fit
Modellens lengde: 170 cm
Modellen har på seg: S
Show More