Fri frakt & Fria byten

Stronger
By
Nature

Hey, ocean lovers! Strongers new beachwear collection designed for active beach days. We call It Stronger by Nature.

Beskrivelse

Roar Bikini Top
ROAR! Stronger's favoritdjurtryck genom tiderna finns nu som badkläder! Det vackra, leopardtrycket återges i Econyl-tyg, så för varje tillverkat plagg blir havet lite renare. I denna bikinitopp behöver du inte oroa dig, allt hålls på plats så att du kan fokusera på att spendera din dag med att ha kul i solen. Elastiska band med svart logotyp ger detta bikiniset ett sportigt utseende - samtidigt som du diskret kan representera ditt favoritvarumärke. Axelbanden är justerbara för att ge dig perfekt passform, och tyget är tillverkat av italiensk Econyl av hög kvalitet, utan risk för att bli genomskinligt. För en perfekt dag på vågorna, oavsett om du väljer att surfa eller att jobba på brännan!

Returpolicy
När det kommer till badkläder så är hygien en väldigt viktig faktor att ha i åtanke när det kommer till returer och byten. Detta betyder att vår retur- och bytespolicy har ändrats för just produkter från vår kollektion med badkläder.
När du handlar en bikiniunderdel så kommer produkten med en sanitär plastförsegling i grenen. För att kunna returnera produkten behöver förseglingen vara intakt. Om förseglingen är borttagen så kan du inte längre returnera eller byta din produkt. För bikiniöverdelar gäller vår vanliga retur-och bytespolicy.

Hensyn

Materiale: 78% Recycled polyamide 22% Elastan
Farge: Multi
Varekode: 1111-96
Vaskeråd: 30°C / Ikke bruk skyllemiddel / Må ikke tørkes i maskin

Funksjoner

  • Gjord av återvunnet material
  • Formpressade kupor
  • Fodrade med mesh
  • Stronger logotyper på axelband och på elastiska under byst
  • Digitalprintat tyg
  • Snabbtorkande
  • Flexibelt material

Størrelse/ Fit

Passform: Regular Fit
Modellens lengde: 170 cm
Modellen har på seg: S
Show More