30 dagen retourbeleid

Levering

Hier vind je alles wat je moet weten over je bezorging.

Wat is de levertijd?

De standaard levertijd binnen Nederland / België is 2-4 werkdagen. Feestdagen en rode dagen zijn hierin niet inbegrepen en kunnen vertraging veroorzaken. Je zult de geschatte levertijd voor jouw adres zien tijdens het afrekenen. Houd er rekening mee dat alle pakketten worden verzonden vanuit ons magazijn in Nederland.

Kan ik mijn pakket volgen?

Zodra je een traceerbare leveringsoptie hebt geselecteerd, wordt er een trackinglink in de leveringsbevestiging per e-mail verzonden. Heb je voor DHL gekozen, kan je hier drukken om je pakket te volgen. Heb je voor Budbee gekozen, raden we aan om de Budbee app te downloaden om je pakket te traceren.

Ik heb een leveringsbevestiging ontvangen, maar zie geen update in de trackinglink. Hoe kan dat?

Als je een verzendbevestiging hebt ontvangen, maar nog geen updates ziet in de trackinglink, kan dit komen omdat het tot 48 uur kan duren voordat de trackinginformatie is bijgewerkt.

Waar is mijn pakket?

Als je pakket traceerbaar is, kun je op de link klikken in je leveringsbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen. Vanaf het moment dat het pakket vanuit ons magazijn is verzonden, kan het tot 48 uur duren voordat de link geldig is. Je kunt ook hier drukken om de bestelling te volgen. Heb je voor Budbee gekozen, raden we je aan om de Budbee app te downloaden voor de meest vetrouwbare informatie. Onze klantenservice kan hetzelfde zien als jij op de trackinglink, dus als je niet meteen iets ziet, raden we je aan om 48 uur vanaf dat de verzending is verstuurd, te wachten voordat je contact met ons opneemt voor verder onderzoek hiervan.

Hoe krijg ik informatie/updates over mijn pakket?

DHL heeft een app waarin je de levering kan personaliseren en traceren. Heb je de app niet, worden updates via sms/mail verstuurd.

Als je ervoor hebt gekozen om bij Budbee te bestellen, raden we je aan om de Budbee app te downloaden. Dan krijg je hierin alle updates en kun je gemakkelijk je pakket volgen. Heb je de app niet, dan stuurt Budbee je een mail met de code van de locker. Denk er aan om ook in de spam te kijken!

Moet ik rekening houden met invoerrechten?

Houd er rekening mee dat alle artikelen die internationaal worden verzonden onderhevig kunnen zijn aan invoerkosten en mogelijke heffingen of belastingen die worden opgelegd door het land van bestemming. Als je niet zeker weet of je bestelling onderworpen zal zijn aan dergelijke kosten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice voordat je de bestelling afrondt en we zullen je graag helpen deze kwestie op te helderen.

Mijn pakket was beschadigd toen ik het ontving, wat nu?

Hiervoor bieden we uiteraard onze excuses aan. Neem voor de snelste en beste hulp foto's van het pakket, controleer of er iets ontbreekt en neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier, hier helpen we jou graag verder.

Er ontbreekt een artikel in mijn pakket. Wat moet ik doen?

We willen ons eerst verontschuldigen voor het feit dat we niet alles in je pakket hebben ontvangen. Controleer eerst je leveringsbevestiging. Als alles wat je hebt besteld erop staat, vragen we je contact op te nemen met onze klantenservice via dit contactformulier, zodat we je verder kunnen helpen. Als het product ontbrak op je verzendbevestiging, betekent dit dat het product helaas niet op voorraad is en niet naar je verzonden zal worden. In dat geval krijg je jouw geld terug.

Ik heb het verkeerde product ontvangen, wat moet ik doen?

Om te beginnen willen we je onze excuses aanbieden voor het feit dat je het verkeerde artikel hebt ontvangen. Neem contact op met onze klantenservice via dit contactformulier en stuur een foto van wat je hebt ontvangen in plaats van wat je hebt besteld en we zullen je zo goed mogelijk te hulp staan.

Wat gebeurt er als ik mijn pakket niet op tijd ophaal bij het afhaalstation?

Als je het pakket niet op tijd ophaalt, wordt het aan ons geretourneerd en brengen we administratiekosten in rekening. We vragen je daarom om je pakket op te halen en terug te sturen in overeenstemming met onze retourprocedure, zelfs als je van gedachten verandert voordat je het pakket hebt ontvangen.

Hier vind je antwoorden op de vragen die je hebt over je bestelling.

Lees verder →

Hier vind je de antwoorden op wat je moet weten over retourneren en klachten.

Lees verder →