30 dagen retourbeleid

Leggings & Tights

Hier vindt u een uitgebreide selectie trendy en comfortabele leggings. Onze hoogwaardige leggings met een stijlvol ontwerp zijn perfect voor zowel training als dagelijks gebruik.

Als je twijfelt over je maat, bekijk dan onze legging guide.

Workout legging van Stronger

Legging voor vrouwen: Ontwerp ontmoet functie

Onze leggings voor vrouwen zijn meer dan alleen een paar leggings; ze zijn een samensmelting van mode en functionaliteit. Gemaakt met uw actieve levensstijl in gedachten, bieden onze workout-leggings zowel ondersteuning als stijl. Van yoga tot high-intensity training, vind het perfecte paar dat je in beweging houdt.

Legging voor oefening en training: Comfort ontmoet prestaties

Als het gaat om legging voor oefening en training, weten we dat comfort en prestaties hand in hand gaan. Onze leggings zijn ontworpen om optimale bewegingsvrijheid te bieden terwijl ze uw spieren ondersteunen, waardoor ze de ultieme keuze zijn voor alle soorten training. Voor degenen die extra ondersteuning zoeken: Combineer je workout-leggings met een sportbeha.

Stijlvolle leggings: stijl ontmoet functionaliteit

Voor die dagen waarop je er extra goed uit wilt zien tijdens het sporten, bieden we stijlvolle leggings die gegarandeerd de aandacht trekken. Onze ontworpen leggings combineren de nieuwste modetrends met sporttechnologie, zodat je je zowel qua stijl als comfort bovenaan voelt.

We weten hoe belangrijk het is om niet-doorzichtige leggings te hebben.

Een van de grootste zorgen die veel mensen hebben als het gaat om sportkleding is transparantie. Onze leggings zijn squat-proof en niet doorschijnend. Dit alles om u volledige dekking te geven, ongeacht hoe intensief uw training is. Sport met vertrouwen, wetende dat u volledig beschermd bent.

Legging die niet naar beneden glijden

We weten ook hoe vervelend het is wanneer legging tijdens het sporten afzakken. Daarom hebben we legging ontwikkeld die niet afzakken, zodat ze van begin tot eind van je sessie op hun plaats blijven zitten. Onze high-waisted legging bieden extra zekerheid en comfort, zodat je je kunt concentreren op je training in plaats van je legging op te trekken.

Waarom kiezen voor Stronger?

Bij Stronger streven we ernaar trainingskleding aan te bieden die niet alleen functioneel en comfortabel is, maar ook een sterkere en zelfverzekerde versie van jezelf inspireert. Onze trainingsleggings voor vrouwen vormen hierop geen uitzondering. Met een mix van hoogwaardige materialen, innovatief design en comfort zijn onze leggings de perfecte keuze voor vrouwen die zich sterk en stijlvol willen voelen. Verken vandaag nog ons assortiment en vind je nieuwe favoriete trainingsleggings die je training naar een hoger niveau tillen.

Bekijk ook onze andere tights en legging.

  • Signature legging
  • Scrunch legging
  • Hoge taille legging
  • Squat proof legging
  • Legging met zakken
  • Zwangerschaps legging workout
  • Legging met print- Seamless legging
  • Sculpting legging
  • 7/8 legging
  • Capri legging